Möjliggörare

Möjliggörare

Kårservice som driver Studentlivet.se är ett fristående aktiebolag som ägs gemensamt av de tre studentkårerna vid Linköpings universitet. Uppdraget från ägarna, dvs studenterna, är att tillsammans skapa mötesplatser för ett studentliv i världsklass! I och med detta detta är vi inget “vanligt” vinstdrivande företag som har som mål och ambition att tjäna en massa pengar. Utan vårt mål är ständigt att göra medvetna val som gör att vi tillsammans med studenter och partners kan skapa bästa möjliga studentnytta för studenterna.
För att göra det behöver vi arbeta tillsammans med andra, som kan hjälpa oss ekonomiskt men även aktivitetsmässigt. Nedan har vi listat våra samarbetspartners som vi tillsammans med fokuserar på att skapa studentnytta och ett studentliv i världsklass!

 

 

 

 

 

 

I Norrköping vill vi att du som student ska trivas. Oavsett om du har flyttat hit, pendlar eller är Norrköpingsbo sedan barnsben. För Norrköpings kommun är LiU och Campus Norrköping en viktig beståndsdel och en del av stadens identitet. Som student bidrar du till att fylla staden med liv, själ och puls. Utan studenter stannar Norrköping, nästan. Men även efter studietiden är du som tidigare student lika viktig för Norrköping och för närområdet. Välutbildade människor är precis det Norrköping och Östergötland behöver, nu och i framtiden. Om du bor kvar finns så mycket att uppleva och göra i Norrköping. Vi är stolta över kultur- och nöjeslivet, naturen, maten, idrotten och musiken. Men framför allt är vi stolta över människorna i Norrköping.

Norrköpings kommun samarbetar med Kårservice av den enkla anledningen att studenterna och LiU Campus Norrköping betyder väldigt väldigt mycket för Norrköping.  På vår webb Visit Norrköping hittar du mer information om Norrköping.

Norrköping Science Park (NOSP) är Norrköpings kommuns egna innovationskontor och arbetar inom tre olika profilområden; visualisering, tryckt och organisk elektronik och effektiv logistik. Tack vare vårt breda nätverk kan vi koppla samman företag, offentlig sektor och akademi i syfte att skapa samhällsnytta och en hållbar framtid.

Ett av NOSPs uppdrag är att minska avståndet mellan studenter och näringslivet och genom samarbete stötta studentlivet på olika sätt. NOSP arrangerar exjobb- och rekryteringsmässor, lunchföreläsningar och pluggstugor. Norrköping Science Parks samarbete med Kårservice innebär också att NOSP ökar sin synlighet och närvaro på Trappan från och med år 2022.

Läs mer på norrkoping.se.

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Vi vill vara en länk mellan utbildning och arbetsliv, tillsammans med Kårservice utvecklar vi kontakten mellan er studenter och de östgötska arbetsgivarna.
Genom en ökad närvaro på universitetet vill vi skapa ett mervärde till studenter på väg ut i arbetslivet.

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag. Läs mer på skill.se.

East Sweden är ett varumärke som används för att profilera vår tillväxtregion och locka besökare, invånare och företag till regionen. Region Östergötland ansvarar för arbetet med East Sweden i nära samarbete med bland annat näringslivet, kommunerna, Linköpings universitet och Östsvenska handelskammaren.

Östergötland är en högteknologisk region, med mängder av små och stora bolag i olika branscher. En dynamisk mix av spetskompetens, framför allt inom fem specifika styrkeområden. Där är tillväxten extra stark och där har vi väletablerade företag och världsledande forskning. De områdena är Visualisering, simulering och bildanalys, Effektiv logistik, Miljönytta som affär, Uppkopplade produkter och system, samt Avancerade material.

Du som student ska känna dig varmt välkommen hit. Du är viktig för oss. Företagen i East Sweden letar ständigt efter nya talanger och därför vill vi nå dig som studerar och snart är redo för arbetslivet. Kanske är du är ett av regionens kommande stjärnskott!
Vi hoppas att du ska trivas här och att du vill stanna. I vår region finns de spännande och utmanande jobben, allt från internationella storföretag till innovativa startup-bolag. Här finns alla möjligheter i yrkeslivet, men också när det kommer till boende och att skapa en tillvaro med familj och fritidsaktiviteter. Du kan bo i en lägenhet i stan, i ett hus intill en sjö eller med båten utanför knuten i skärgården och ändå ha nära till ditt arbete. Välkommen!

Läs mer om allt vi har att erbjuda på eastsweden.se

Sveriges flyghuvudstad. Staden där Göta Kanals hjärta och största attraktion Bergs Slussar ligger. Hemstaden till Mons Kallentofts kända böcker ”Årstiderna”. Linköping är staden som är stor nog att ha det mesta, men liten nog att ha nära till allt. Oavsett om du är nöjessökare som vill ha det pulserande stadslivet eller naturälskare på jakt efter landsbygd med slättmark, sjöar och kanaler finns här något för dig inom ett nära avstånd. Linköpings kommun erbjuder en värld av möjligheter för studenter vid LiU, och är en viktig samarbetspartner för Kårservice. Linköpings kommun möjliggör flera värdefulla satsningar och aktiviteter som skapar studentnytta för den enskilde individen och föreningen vid Linköpings universitet.

Läs mer på linkoping.se.

UCS Group – Vi växer tillsammans

UCS är en koncern med flera bolag under samma paraply som står redo att förenkla, förbättra och säkerställa med unikt anpassade erbjudanden inom våra sex verksamhetsområden som sträcker sig över:

Affärssystem och tjänster inom ekonomi, lön och HR
Digitalisering, dataanalys och AI
Företagsutveckling
Industriell IT
IT-produkter och IT-tjänster
IT- och informationssäkerhet

När ett företag mår bra mår också dess ägare, investerare, och anställda bra. Då skapas en positiv atmosfär med framåtanda och växtkraft. Koncernens moderbolag har ett tydlig tillväxtfokus och hjälper dotterbolagen att utvecklas och bli ännu duktigare inom sina respektive verksamhetsområden. Från moderbolagets perspektiv sker detta främst genom att tillvarata synergier mellan koncernens dotterbolag samt genom support att hitta lämpliga förvärvsobjekt som kan komplettera och bredda dotterbolagens erbjudanden.

Det tydliga tillväxtfokuset inom UCS-koncernens alla bolag medför att vi är på en ständig jakt efter och vill rekrytera de vassaste medarbetarna. Vi tycker att vårt samarbete med Kårservice och studentlivet är en viktig möjliggörare både för oss men också för framstående studenter. Välkommen att lära känna oss bättre och undersöka karriärmöjligheterna inom UCS-bolagen.  Läs mer på ucs.se.

Universitetet bedriver världsledande, gränsöverskridande forskning i nära samverkan med näringsliv och samhälle. Universitetet har 35 900 studenter och 4 300 medarbetare vid fyra campus som tillsammans söker svar på samtidens komplexa frågor. Studenterna är bland de mest eftertraktade på arbetsmarknaden och enligt internationella rankningar är LiU bland de främsta i världen. Samarbete mellan LiU och Kårservice är självklar då det gemensamma intresset av studenten är av högsta prioritet.

Läs mer på liu.se.

Som student är det viktigt att känna sig bekväm och representativ i olika sammanhang. Vårt sortiment av profilkläder och arbetskläder är skräddarsytt för att passa både individuella preferenser och institutionella behov. Vi strävar efter hög kvalitet och stil, samtidigt som vi erbjuder konkurrenskraftiga priser som passar studentbudgetar.

Oavsett om det är för att skapa ett enhetligt utseende för ditt studentlag, eller för att representera din studentförening på ett professionellt sätt, så är Profilerna din pålitliga partner. Vi är här för att göra inköpsprocessen enkel och effektiv, så att du kan fokusera på det viktigaste – ditt studentliv.

Genom Kårservice exklusiva avtal med Profilerna får alla sektioner, kårer och föreningar vid LiU möjlighet att köpa profilartiklar, ovvar, tryck och merch till studentpriser, kontakta Profilerna, anton@profilerna.se för att höra mer om studenterbjudanden

Läs mer på profilerna.se

Translate
Översätt