Välkommen till Kårservice vid Linköpings Universitet. Har du några frågor? Kontakta oss!

Projektledare sökes

Hur många gånger sitter du på ditt kontor och låter blicken vandra iväg över till en rosa elefant som går förbi utanför ditt kontor? Hos oss är det vardag! Förutom rosa elefanter, en krokodilarmé i frack och stormhatt eller gnistrande färgsprakande overaller så fylls vardagen på Kårservice av en ständigt framåtlutad attityd där vi älskar nya ideer, mod att testa nytt och vi är ständigt på jakt efter ren och skär studentnytta! Vi jobbar för att studenten ska ha den bästa tiden i sitt liv, när hen pluggar vid Linköpings universitet och nu ska Sveriges bästa studentliv bli ännu bättre!

Kårservice planerar nu för att utöka möjligheterna för fler lokaler till studenterna som ska bidra med utrymme och största möjliga nytta för såväl studentföreningar som enskilda studenter. Detta för att vi i större grad ska kunna utveckla vårt erbjudande och utbud till studenterna vid Linköpings universitet. Detta innebär i praktiken att vi behöver mer plats och fler lokaler då behovet är stort hos föreningar och studenter. In i bilden kommer HusEtt – en byggnad som funnits länge på campus Valla men står tom sen en tid tillbaka. 

Läs mer om Kårservice, våra befintliga kårhus och våra andra roliga uppdrag och projekt på www.karservice.se

Projektet förväntas starta redan nu i februari – så vänta inte med att söka om du är intresserad!

Från juli 2022 påbörjar Kårservice att hyra den fastighet som kallas HusEtt och som ligger mitt på campus Valla. En förstudie genomfördes under 2021 och med utgångspunkt i den ska nu projektledaren jobba med att fördjupa och göra en plan för höstens inflytt och uppstart. Det handlar om allt från att samla referensgrupper, presumtiva hyresgäster, samarbetspartners mfl. och genomföra workshops för att konkretisera koncept och utbud. Samt jobba med budget, samarbetsavtal och koncept med syfte att skapa så mycket studentnytta som möjligt och få en affärsmässighet i både erbjudande och mix av hyresgäster och utbud. 

  • Konceptarbete
  • – lokalnyttjande
  • – profilering olika ytor 
  • – studentnytta kopplat till tjänsteerbjudande
  • Samordna externa intressenter
  • Skapa spännande samarbetsavtal
  • Säkra intäkter och jobba med detaljerad budget
  • Praktiskt förberedelsearbete för inflytt i nya lokaler
  • Samordna resurser och projektleda arbetet
  • Uppföljning och rapportering

Vi söker dig som är generalist och har en förmåga att tänka entreprenöriellt, affärsmässigt och vara strukturerad och driva projektet framåt. Du behöver akademisk bakgrund och kunskap i ekonomi och affärsutveckling. Kårservice uppdrag handlar om att skapa studentnytta och förstå det behov och den värld som är LiU-studenternas vardag. Till din hjälp har du Kårservice ledningsgrupp (med kompetens inom ekonomi, fastighet, HR, marknad, affärsutveckling samt verksamhetskompetens).

Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och påverka den framtida utvecklingen av LiU:s studentliv. Du går antingen in som projektanställd under våren alternativt gör du uppdraget som ett konsultuppdrag.

Projektet för det nya kårhuset förväntas pågå mellan februari – juni!

Projektledaren rapporterar till VD

Låter det kul? Klart det gör! Maila din ansökan med sånt som hör till; vd@karservice.se