Välkommen till Kårservice vid Linköpings Universitet. Har du några frågor? Kontakta oss!

Ideellt engagemang

Kårhus med ett myller av aktiviteter och människor förutsätter att många studenter hjälps åt och jobba praktiskt med att genomföra olika arrangemang.

Engagera dig i studentlivet!

Du har inte en formell anställning på ett kårhus utan du engagerar dig ideellt och blir en del av ett sammansvetsat arbetslag. Kårhusen erbjuder i gengäld förmåner som mat på jobbet, personalrabatter och exklusiva personalevent. Men framför allt hoppas vi du kommer att ha stor glädje av gemenskapen, de nya vännerna och glädjen att vara en viktigt del i ett fantastiskt studentliv. En unik möjlighet under studietiden, ta chansen!

Vad får man tillbaka om man engagerar sig?

  • Exklusiv tillgång till kårhusen, fantastiska arbetskamrater, episka personalevent, fritt inträde och schyssta personalpriser.
  • Ett stort nätverk av LiU-studenter från alla utbildningar och världsdelar. Nya vänner och spännande kontakter!
  • Nya erfarenheter och en viktig merit att lägga till ditt CV. Vilken arbetsgivare med självaktning kan motstå en sökande som har papper på att hen är en person som inte drar sig för att engagera sig?
  • Tillgång till meriterande utbildningar inom restaurangbranschen.
  • Ideellt engagemang är i stort sett alltid inkörsporten till möjligheten att bli driftchef på ett kårhus. Ett uppdrag som ger din ledarkarriär en rivstart! Några personer varje år får möjligheten att ansvara för ett kårhus på heltid med lön. Håll utkik i februari, då söker vi nya driftchefter till nästa läsår!