Välkommen till Kårservice vid Linköpings Universitet. Har du några frågor? Kontakta oss!

Kommunicera och nå ut till studenterna vid LiU!

Vill ni synas med ert företag bland studenterna vid LiU?

Vill ditt företag synas bland studenter vid Linköpings universitet (LiU)? Kårservice, som driver Studentlivet.se, erbjuder samarbetsmöjligheter för både digital och fysisk synlighet. Kontakta oss på marknad@karservice.se för att påbörja ett samarbete.

Genom att samarbeta med Kårservice får ni chansen att både synas och bidra till en bättre studietid för de studenter som utgör framtidens arbetskraft. Kårservice är ett icke vinstdrivande företag, vilket innebär att vi återinvesterar överskottet tillbaka till studenterna, för att skapa mer studentnytta!

Varför ska vi kommunicera med studenterna vid LiU?

Det finns flera konkreta fördelar med att kommunicera med LiU-studenter genom samarbete med Studentlivet.se och Kårservice:

Unik målgrupp

  1. Studenter vid LiU utgör en unik målgrupp av framtidens talanger och konsumenter. Genom att nå ut till dem får ditt företag tillgång till en grupp med hög potential och stort inflytande.

Exklusiv tillgång

  1. Samarbeten med Studentlivet.se och Kårservice ger företag en exklusiv möjlighet att nå LiU-studenter, som annars är svåra att nå genom traditionella marknadsföringskanaler.

Digital synlighet

  1. Studentlivet.se kan erbjuda digital synlighet för ditt företag genom sociala medier, hemsidan och samarbetsapplikationer. Detta ger ditt företag möjlighet att sprida ert budskap till en stor och engagerad målgrupp.

Fysisk synlighet

  1. Samarbeten med Studentlivet.se och Kårservice innebär även möjligheter till fysisk synlighet på kårhusen vid LiU. Detta ger ditt företag exponering inför studenter i deras vardagliga miljö, vilket kan öka igenkänning och lojalitet.

Bidra till ett rikare studentliv

  1. Som partner till Studentlivet.se blir ditt företag en värdefull partner som bidrar till ett rikare och bättre studentliv för LiU-studenter. Genom att samarbeta med Kårservice bidrar du med finansiella medel som ökar studentnyttan och stöder utvecklingen av campusmiljön.

Ta steget mot ett framgångsrikt samarbete och en stark närvaro bland LiU-studenter genom att kontakta Kårservice på marknad@karservice.se. Tillsammans kan vi skapa värdefulla kontakter och bidra till ett engagerat och givande studentliv vid Linköpings universitet.

Vilka möjligheter finns?

Synas med aktuella jobb- och exjobbsannonser på Studentlivet.se

För företag som vill nå ut till studenter vid Linköpings universitet (LiU) med aktuella jobb- och exjobbsannonser erbjuder Studentlivet.se en unik möjlighet att synas genom att köpa annonsplatser på vår hemsida. Genom att annonsera på Studentlivet.se kan ditt företag exponeras för en stor och engagerad målgrupp av studenter, vilket ökar chansen att hitta rätt talanger för er verksamhet.

Att köpa en annonsplats på Studentlivet.se innebär att:

  1. Nå en målgrupp av studenter: Din annons kommer att synas för tusentals studenter vid LiU, vilket ger dig tillgång till en unik målgrupp med hög potential och stort intresse för jobb- och exjobbsmöjligheter.
  2. Skapa medvetenhet om ditt företag: Genom att annonsera på Studentlivet.se ökar du igenkänningen av ditt företags varumärke och skapar medvetenhet om er verksamhet bland studenter.
  3. Fylla jobb- och exjobbspositioner snabbare: En synlig annons på Studentlivet.se kan hjälpa dig att snabbare fylla lediga jobb- och exjobbspositioner med rätt kandidater, vilket gynnar både ditt företag och studenterna.
  4. Bygga långsiktiga relationer: Genom att synas på Studentlivet.se kan ditt företag bygga långsiktiga relationer med studenter vid LiU, vilket kan leda till framtida samarbeten och rekryteringar.

För att köpa en annonsplats på Studentlivet.se och börja synas med dina jobb- och exjobbsannonser, kontakta oss via marknad@karservice.se. Vi ser fram emot att hjälpa ditt företag att nå ut till LiU-studenter och bidra till en ljusare framtid för både er verksamhet och våra studenter.

Monterhörna – Fysisk närvaro på campus Valla

Är ert företag intresserade av att nå ut till studenter på campus Valla och skapa en stark närvaro? Då har vi en unik möjlighet för er – att hyra en plats i vår exklusiva “monterhörna” mitt bland studentera, på Kårhuset Kårallen.

Ta chansen att etablera en personlig kontakt med studenterna genom att hyra in er i vår attraktiva monterhörna, belägen mitt på Campus Valla i kårhuset Kårallen. Här får ni möjlighet att presentera er verksamhet, diskutera karriärmöjligheter och bygga långsiktiga relationer med potentiella framtida medarbetare. 

Pris: 9000 kr ex moms
Monterhörnan är till ert förfogande en hel dag (8-17) mitt på campus Valla, i hjärtat av Kårallen, där kaffesugna studenter passerar förbi under dagen. Ni får en fantastisk chans att interagera med era framtida talanger och potentiella kunder. Det är tillåtet att bjuda på kaffe eller fika, om ni önskar får ni gärna catera det från något av våra kårhus, lämpligen Kårhuset HG där ni då även gynnar arbetsträning samt bidrar till ett mer inkluderande studentliv då HG har flera integrationsprojekt, läs mer om vårt hållbarhetsarbete här

Monterhörnan erbjuder mest trafik mellan 11:30 och 13:00, men ni väljer själva om ni önskar vara på plats hela dagen eller enbart under vissa tider – priset förblir detsamma. Detta är en av de få platser där företag kan synas fysiskt på campus.

För att boka er plats i monterhörnan, kontakta marknad@karservice.se.

Vi ser fram emot att välkomna er till en spännande och givande dag på campus Valla, där ni får möjlighet att nå ut till er målgrupp på ett personligt och effektivt sätt, och låt ert företag bli en del av studentlivet!

Investera i framtidens talanger och knyt värdefulla kontakter redan idag. Tillsammans kan vi skapa en plattform för att upptäcka och utveckla de kompetenser som kommer att forma vår gemensamma framtid. Ta steget och kontakta oss på Kårservice för att påbörja ert samarbete med Linköpings universitets studenter.