Välkommen till Kårservice vid Linköpings Universitet. Har du några frågor? Kontakta oss!

Sök till MF KårHouse 22/23 – Ansökan STÄNGD

Nu söker vi nya stjärnor till MF KårHouse 22/23 – studenternas egna inhousebyrå – MF (marknadsföring) KårHouse (kårhus – inHouse = KårHouse) hajjar du.. kul va?!  Du blir en del av en grupp som kommer att göra allt från att skapa kampanjer och roligt innehåll till att visa upp vårt fantastiska studentliv med allt vad det innebär.Dessutom utlovas vassa förmåner och kittlande personalaktiviteter! 

Om Kårservice

Kårservice AB ägs av studentkårerna vid Linköpings Universitet. Vi ska tillsammans med studenterna vid Linköpings universitet skapa mötesplatser för ett studentliv i världsklass. Våra fem kårhus utgör de fysiska mötesplatserna, vart och ett med unika förutsättningar. Vi driver också Kombo – som är studenternas egna hyresgästorganisation. Dessutom vårt senaste tillskott Studentlivet.se (vårt sjätte (digitala) kårhus?) Alla våra olika verksamheter är en del av ett större sammanhang; Kårservice AB och studentlivet vid LiU.

MF KårHouse – En ideell inhousebyrå

Vill du vara en del av ett glatt och hungrigt gäng som vill jobba med kreativa kampanjer, få tänka utanför boxen och få testa nya spännande trender och aktiviteter – du som arbetar för MF KårHouse är ideellt engagerad och får därför en massa roliga förmåner! Men mer om det senare! 

Vi söker dig som kan: 

Grafisk produktion

Kreativ illustratör som känner dig hemma i inDesign och illustrator? Älskar att tänka nytt men gärna inom ramarna för en grafisk profil!

Du kommer pyssla med alltifrån inlägg till facebook, skapa affischer för kampanjer, göra olika illustrationer till webben, evenemang eller sociala medier mm! Du behöver inte vara proffs eller expert, men du behöver ha tillräckliga förkunskaper och känna till lämpliga program för att skapa sånt fett material. 

WordPress – webb

Gillar du att jobba med webb, uppdatera hemsidor och kolla staplar i google analytics? Kårservice består av ett antal webbar, som alla är uppbyggda i wordpress. Vi söker dig som kan manövrera webbarna, hålla dom uppdaterade och veta hur man gör för att t.ex. skapa enklare funktioner och dylikt. Vi har även en webb-byrå som hjälpt oss att bygga upp hemsidan som finns som stöd för dig som ska arbeta med webben. 

Det är meriterande om du har förkunskaper inom ex google analytics eller google ads – eller så ser du värdet i att få utrymme för att lära dig detta genom ex kurser eller utbildning. 

Foto – säg kårserviiiiiice

Är du en självlärd skicklig fotograf som gärna åmar dig på golvet för att hitta bästa ljuset för den där bilden? Eller aldrig kan sluta fota din mat för instagram? Då söker vi nog dig! 

Vi behöver fotografer som vill jobba högt och lågt! Kanske är du grym på att fota mat, och gärna vill fota porträtt och omgivningar också? Vi behöver fotografer som kan fota våra verksamheter, alltifrån luncher, till sittningar, lokaler, fester, nattklubbar, personer, utomhusmiljöer och andra spännande aktiviteter. Det är ett plus om du också tycker om att redigera bilderna efteråt och är duktig på att namnge mapparna så man kan hitta bilderna enkelt. Du som fotograf kommer jobba antingen dagtid eller kvällstid, eller både och, det beror lite på vilka event och aktiviteter du har hand om. 

Kommunikatör/Projektledare

Spindeln i nätet? Tar gärna kommando och älskar att skapa listor och se till att alltid leverera i tid? Då vill vi jobba med dig! 

Vi behöver en dig som kan samla ihop uppgifterna, planera hur ni ska lägga upp arbetet och sen vara med från idé till verklighet. Kanske handlar det om att ta fram material för en rolig kravall. Vad gör man då? Du planerar och organiserar kampanjen, pratar med tryckeriet om lakan, affischer och bordsryttare. Ser till att fotograferna tar bilder inför eventet, hjälper grafikern att bolla idéer för att kunna ta fram snyggt material åt allt som ska tryckas och läggas ut på instagram. Du ser till att alla våra kårhusansvariga vet om att kampanjen sker och att dom får rätt bilder så att dom i sin tur kan lägga ut detta på sina sociala medier – allt för att sprida ordet om världens roligaste kravall! 

Du får gärna kunna mer än en av alla saker ovan – kanske är du en kameleont – då ska du ABSOLUT söka!! 

Okej Im game – berätta om

Förmånerna

All personal som jobbar för MF KårHouse jobbar ideellt. För det så får man vissa förmåner:

  • Gemenskap – Här får du lära känna folk från hela universitetet!
  • Meriterande kunskaper som kan vara nyttiga i ditt framtida arbetsliv och CV!
  • Grymma personalevent! Personalfester, personalpubar och andra roliga saker, typ laserdometurneringar – gratis – såklart! 
  • Gratis inträde på alla våra fysiska kårhus 
  • VIPade matrabatter på våra kårhus och caféer! 
  • Köföreträde till våra kårhus.

Är du intresserad av att jobba för MF KårHouse? Fyll i formuläret så hör vi av oss! 

Ansökan är stängd – Men vi öppnar upp för ny ansökan våren 2023!

Har du några frågor kan du maila marknad@karservice.se