Kårservice är ett affärsdrivande bolag verksamt vid Linköpings universitet med de tre studentkårerna som ägare. 

Kårservice uppdrag är att bidra till ett rikare studentliv genom att bedriva kostnadseffektiv och professionell service för Linköpings och Norrköpings studenter.

Kårservice ansvarar för fest- och husförvaltningsverksamhet i kårhusen Kårallen, Örat, Kollektivet, Ryds Herrgård samt Trappan Norrköping. Vi driver också studenternas hyresgästförening KOMBO.

 

Nu blickar vi framåt och vill skapa en ny mötesplats och hub för studentlivet vid Linköpings universitet. 

 

 

Engagera dig i utvecklingen av plattformen Studentlivet.se

Vill du vara med och lyfta studentlivet vid LiU, och skapa en knytpunkt a la år 2021? Då ska du engagera dig med utveckla den nya plattformen Studentlivet.se. Projektet pågår under våren och sommaren, och syftar till att samla ihop det studiesociala livet vid LiU på en plats. Några exempel på vad vi vill få in är:

En evenemangskalender

Ett galleri med alla studentföreningar

Information till nyantagna studenter

Digitala biljetter

Information om att leva och bo i regionen

 

Vi söker dig som vill bidra till att utveckla den här plattformen, och vi söker kompetens inom interaktionsdesign, grafisk formgivning, webb/-systemutveckling, marknadsföring/kommunikation och content creation.Vi vill att du ska tycka till och hjälpa oss utforma den bästa möjliga lösningen för studenterna. Vi söker för tillfället studenter inom följande områden: