Konferens

Vi har möjligheten att hjälpa till med spännande och professionella konferenser efter era behov och önskemål. Våra upplägg uppskattas av många och vi jobbar för att vara både kostnadseffektiva och hålla hög kvalité.

Varmt välkomna!

 

Konferens på Kollektivet, Linköping

Mitt på Ågatan, centralt i Linköping, hittar du Kollektivet. Vår verksamhet är bred och vi kan därför skräddarsy en lösning för just dig och ditt arrangemang. Visste du exempelvis att Kollektivet har en teater och audiotorium som rymmer 515 personer.

Till Kollektivets hemsida

 

Konferens på Ryds Herrgård, Linköping

På Ryds Herrgård finns möjlighet att konferera i unik nyrenoverad herrgårdsmiljö. Det finns två mindre konferens- och mötesrum tillgängliga att boka på övre plan. Det går även bra att hyra de större sittningssalarna för konferens. Vårt kök ordnar gärna med mat och fika.

Till Ryds Herrgårds hemsida

 

Konferens på Trappan, Norrköping

Mitt i industrilandskapet, ett stenkast från stadens centrum, ligger Kårhuset Trappan. Här kan du hyra prisvärda konferensrum för kurser, konferenser och teambuilding. Vi erbjuder lokaler i olika storlek, med plats för 10-200 personer. Självklart kan både fika och lunch förbeställas efter era önskemål. Vår stora festlokal passar även bra till personalfester och större middagar.

Till Trappans hemsida